Velkým snem této mladé, a krásné Anny Jouklové je stát se modelkou, okusila, že tato profese není jednoduchá ale i přesto věří ve svůj sen a jde si za ním. S Annou jsem se osobně nesetkala. Náš rozhovor jsme vedly přes email, v dnešní době věc velmi běžná a mohu říct, že Anna je velmi milá a profesionální. Proto si říkám, že je možná škoda, že jsme se nesetkaly. Ovšem není všem dnům konec. Myslím, že o této nadané slečně ještě určitě uslyšíme.

Vždy byl tvým snem stát se modelkou?

Už jako malá jsem si hrozně přála být modelkou, pořad jsem koukala do máminých časopisů, na ty dokonalé krásné modelky s dlouhýma nohama a snažila se napodobit jejich pózy. Všude na fotografiích mam boky na stranu a ruce v bok. Řekla bych, že ten sen přetrval a stal se zatím mým celoživotním snem i cílem.

Jak nejraději trávíš volný čas?

V poslední době moc času nemám, chodím na uměleckou školu, která je časově náročná, když nejsem ve škole tak jsem na focení nebo brigádě. Ráda někam zajdu posedět s přáteli a snažím se alespoň 3-4krát v týdnu zajít do fitka nebo si zaběhat.

Jak jsi se dozvěděla o našem castingu na herecký a modelingový kurz?

To byla docela náhoda přes mamku, hledaly jsme modelingové castingy a mamka našla na facebooku stránku agentury T-models, zrovna pořádali casting na kurzy. Neváhala jsem a šla to zkusit a zcela jistě toho nelituji!

Naším cílem je tvořit na lekcích pohodovou atmosféru a věnovat se individuálně každé z Vás, myslíš dle svých zkušeností, že se nám to daří?

Určitě se vám to daří, nejdříve jsem samozřejmě na prvních hodinách byla z každého lektora nervózní, ale po chvilce jsem zjistila, že se nemusím ničeho obávat a celé hodiny se nesly v příjemné a zábavné atmosféře. Lektoři jsou sympatičtí a milí. Kurzy mě moc bavily, díky nim jsem poznala spousty nových a úžasných lidí, se kterými jsem v kontaktu i nadále.

Kurz je rozdělen do několika oblastí (modelingová praxe, pohyb a tanec, herectví, životní styl), která byla tvému srdci nejblíže?

Já jsem si oblíbila každou z lekcí, ale nejblíže mi je životní styl a modelingová praxe.

Řekni nám, doporučila by jsi modelingový a herecký kurz ostatním uchazečkám? A proč?

Ano doporučila. Kurz mi přinesl spoustu zkušeností a znalostí, které se mi nehodí jen do modelingu, ale mnoho z nich i do běžného života. Naučila jsem se tam vážit sama sebe, poznala jsem mnoho úžasných, sympatických lidí, kterých si moc vážím a užila jsem si každou hodinu plnou zábavy a legrace.

Jaká na lekcích panovala atmosféra? Přibliž nám své pocity z lekcí.

Jak už jsem zmínila výše, kurzy se nesly v příjemné a zábavné atmosféře, na které jsem chodila moc ráda a vždy si je užila.

Je nějaká zkušenost, emoce, vzpomínka, která ti z lekcí utkvěla v paměti?

Všechny, pamatuji si všechny lekce, lektory a všechny vzpomínky jsou jen radostné a plné štěstí.

Když se ohlédneš zpět je něco, co by jsi na kurzu změnila?

Neměnila bych nic, absolvovala bych kurz agentury T-Models znova.

Čemu se momentálně věnuješ? Jak se vyvíjí tvá modelingová kariéra?

Momentálně se zaměřuji nejvíce na školu a začala jsem se věnovat latinsko-americkému tanci. Nemůžu si stěžovat, dělám co mě baví a zatím mi průběžně chodí nabídky na focení.

Děkuji za rozhovor.
Michaela Madejová

 

Pin It on Pinterest

Share This