Naše agentura T-Models v pátek pořádala ve spolupráci s fotoateliérem Digifoto.cz profesionální focení, které probíhalo za účasti známých fotografů, jedním z nich byl známý fotograf pan Tonda Lavrenčík. Celé focení se neslo v uvolněném duchu, jak jste mohli vidět z fotografií na facebooku a instagramu. Tato akce byla letos první a určitě ne poslední, máme v plánu tyto nadstandardní akce v rámci modelingového a hereckého kurzu pořádat, pro naše účastnice, častěji.

Modelingové a herecké kurzy mají za cíl připravit mladé nadané lidi na modelingová mola, fotografickou, fashion či hereckou dráhu. Kurz je zaměřený na čtyři důležité oblasti, ve kterých se lektoři snaží předat své zkušenosti. Mimo tyto oblasti, kterými jsou modelingová praxe, pohyb a tanec, herectví a životní styl, je na konci kurzu velká módní přehlídka, kde uchazeči předvedou ne jen svým přátelům, rodinám a známým své dovednosti a to co se u nás naučili. Rádi pro své svěřence děláme něco navíc, máme v plánu více zajímavých událostí, které nejsou součástí kurzu, ale to už si necháme pro sebe, jelikož velmi rádi překvapujeme.

Kurz začíná již tuto neděli 5. 3. 2017 od 15:00 v baletním studiu v Kobylisích. Každý kdo se chce zúčastnit je srdečně vítán. Více informací na webu www.tmodels.cz/kontakty

 

Michaela Madejová

Pin It on Pinterest

Share This